tiistai 23. syyskuuta 2014

Makrotex herkullista

Tähän vuoden aikaan on juurekset herkullisimmillaan.


Tässä on tulossa porsaan kyljyksiä juurespedillä.....


Sitten herkkuttelemaan

Jos ohje kiinostaa

Muiden herkkuja täältä

13 kommenttia:

  1. Maukasta kunnon tuhtia ruokaa, ei mitään makeita hössöjä.

    VastaaPoista
  2. Houkuttavat kuvat.
    Kotimaiset juurekset antavat ruoalle hienon täyteläisen maun.
    Hyvää, kylläiseksi tekevää ruokaa.

    VastaaPoista
  3. Nyt ovatkin juurekset parhaimmillaan! Hyvää kunnon ruokaa!

    VastaaPoista
  4. kasvikest söisin mutta porsaankyljys jää kaverille. Hyvät kuvat.

    VastaaPoista
  5. Tulevat mieleen äitini laittamat herkulliset porsaankyljykset.
    http://aurorakirjat.blogspot.fi/2014/09/something-delicious-viktorian-edwardian.html

    VastaaPoista
  6. Melkein tuli nälkä näiden herkkujen äärellä

    VastaaPoista
  7. Herkkua kerrakseen ja vieläpä terveellinen sellainen!

    VastaaPoista
  8. Errilaiset pataruuat ovat hyviä, mukavaa vaihtelua tällä blogikierroksella päästä ihan ruuan kimppuun!

    VastaaPoista
  9. Uunijuurekset ovat tosi herkullisia!

    VastaaPoista