tiistai 12. tammikuuta 2016

Makrotex tammikuu

Luntakin sitten saatiin, itse en kyllä ennän loukkaantumisen jälkeen ole tykännyt koko lumesta. Pakkasetkin paukkaavat kovissa lukemissa  koko Suomessa. Mustarastas pariskuntakin etsii itselleen lämmitä paikkaa, pakkasten paukkuessa.  Eräänä aamuna oli 27*C mittarista ja kaunis aamuruska. En tohtinut ulos mennä kuvaamaan, tyydyin ikkunan läpi sen ikuistamaan.

 



Tammikuussa moni aloittaa tipattoman, sokerittoman,
ym... kuurit ja lakot.
Itse aloitin taltuta makeanhimo kuurin. Kaapit tuli siivottua epäterveellisistä ja tilalle tulee terveellisempiä ruoka-aineita. Stevian makuun pitää totutella.






Tein myös sellaisen päätöksen että tänä vuonna viikoittain, ostan itselleni kukkakimpun ja käyn harvemmin kahvilla ja pullalla. Tässä ensimmäinen kimppu, viimeviikon kimpun sainkin ystäviltäni


Täällä lisää tammikuisia kuvia

17 kommenttia:

  1. Miten kauniita kukkia. Tirppuparka, sillä on yhtä kylmä melkein kuin ihmisillä. Hienoja tammikuun kuvia.

    T. Täysin arkista

    VastaaPoista
  2. Tammikuu, kaunista sisällä ja ulkona

    VastaaPoista
  3. Kauniita päätöksiä! Kukkakimppu olis niin kiva itsekin yrittää muistaa vaikka mahdottomien maanantaipäivien kunnniaksi.

    VastaaPoista
  4. Joo, jos minulta kysytään, niin tuo kukkakimppupäätös on aivan loistava!;D Tosin tulee käytyä kahvillakin ja silti ostettua kukkia, sillä leikkokukat ovat keskitalven ehdoton piristys!:)

    VastaaPoista
  5. Tosiaan, pian on taas tulppaanien aika!!!

    VastaaPoista
  6. Meillä on pihalla tuommoinen mustarastas myös.... On ne sitkeitä! Oikein kannatettavaa ostaa itselleen kukkia!

    VastaaPoista
  7. Ihania talvisia kuvia!! Mulla myös ollut sokerinvähennys meneillään, pari kertaa oon sortunut mutta älä eteenpäin sanoi mummo lumessa..:D periksi ei anneta! Eli tsemppiä sulle tiedän kokemuksesta että tekee hyvää, väsymyskin häviää kun lopettaa sokerinsyönnin...kunhan ensin taas pääsee " vieroitusoireiden" yli =)

    VastaaPoista
  8. Ihania talvisia kuvia!! Mulla myös ollut sokerinvähennys meneillään, pari kertaa oon sortunut mutta älä eteenpäin sanoi mummo lumessa..:D periksi ei anneta! Eli tsemppiä sulle tiedän kokemuksesta että tekee hyvää, väsymyskin häviää kun lopettaa sokerinsyönnin...kunhan ensin taas pääsee " vieroitusoireiden" yli =)

    VastaaPoista
  9. Hienot kuvat, tammikuu katsoo näistä pakkasen ja lumen silmin:)

    VastaaPoista
  10. Oi miten pörröinen lintu oksalla. Näyttää olevan aika kylmissään :)

    VastaaPoista
  11. Ihanasti sait kuvattua tammikuun auringon! Minua säälittää nuo linnut pensaiden oksilla - yrittävät pysyä lämpimänä...

    VastaaPoista
  12. Tuo makeanhimon taltuttaminen olisi minullakin kovasti tarpeen.. jäänyt herkuttelu joulusta pahasti päälle.

    VastaaPoista