keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Makro haaste 148

Makeaa

Näitä annan itselleni luvan syödä hedelmien lisäksi kun makean himo iskee. Nyt olisi tavoitteena  Juhannukseen asti olla ilman sokeria sisältäviä herkkuja (kakkuja, pipareita, karkkia, jäätelöä ym..). Kaksi viikoa jo takana. Viimeksi olin viime joulun alla kuukauden. 


8 kommenttia:

 1. Kuulostavat tehokkailta marjoilta nuo mulperipuun marjat. Aivan uusi tieto minulle, että silkkipuukin tuottaa marjoja.

  VastaaPoista
 2. Varsin eksoottista makeaa, ei itselleni mitenkään tuttua, kiitos tiedosta:)Karkki- ja sokerilakko olisi täälläkin aiheellista ja välillä onnistuu ja välillä ei, ennen en syönyt kuin jouluna ja pääsiäisenä varsinaisia sokeriherkkuja.

  VastaaPoista
 3. Uusi tuttavuus minullekin. Viikko sitten kuulin tyttäreltäni näistä ja pitihän niitä käydä ostamassa. Tämän karkkilakon tarkoitus on jatkua taasen Jussista eteenpäin. Jos pääsisi joskus siihen tilanteeseen ,etten enää ikinä söisi herkkuja kaksin käsin, vaan kohtuudella.

  VastaaPoista
 4. Eka kerta kun näen näitä kuivattuna! Täällä päin mulperipuita on kaupungin katujen varret täynnä ja marja-aikaan jalkakäytävät tahmassa. Marjat ovat varmaan lyijystä raskaina, jotkut niitä silti poimii ja syö.

  VastaaPoista
 5. Kerran oli juuri näiden näköisiä kuivattuja lahjaksi saadussa sekoituspussissa - kiva nyt tietää, mitä olivat!

  VastaaPoista
 6. Mulperin marjat olivat ihanan makuisia, mutta sotkivat koko takapihan violetiksi ja maahan pudotessaan alkoivat käydä.Piha tuoksui olutpanimolta. Puu sai kyytiä! Tilalle kasvatettu vaahtera...tiputtelee neniään ja lehdet lentelvät joka paikkaan. mutta sai jäädä. Olisko pitänyt kuivattaa mulperit. Hyvää viiniä niistä sai.

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille kommenteista. Mielenkiintoista kuulla kokemuksianne mulperin marjoista. Toivon todella että ostamani kalliit marjat olisivat poimittu ”luomu alueelta”.

  VastaaPoista